Publicitate pe site-ul companii.ro

Intra in legatura cu noi pentru a primi o oferta personalizata de publicitate pe site-ul companii.ro pentru bannerul tau.


Bucuresti Sector 4, Județ Bucuresti

Detalii companie - Expert Food Company S.R.L.

Informațiile complete despre firma Expert Food Company S.R.L. pot fi văzute doar de către utilizatorii autentificați. [Autentificare companii.ro]

  • Denumire firmă: Expert Food Company S.R.L.
  • CUI: 17200399
  • Număr Registrul Comerțului: J40/2084/2005
  • Cod poștal: *****
  • Localitate: Bucuresti Sector 4
  • Județ: Municipiul Bucuresti
  • Adresa sediu social: *****
  • Stare firmă: Inregistrat Din Data 04 Februarie 2005
  • Este firma ta? Actualizează informaţiile



Note

Adrese

  • *****

Asociaţi

  • *****
  • *****

Contact

  • *****

Date financiare

  • An fiscal: 2005
  • ACTIVE CIRCULANTE TOTAL, DIN CARE:17043
  • ACTIVE IMOBILIZATE TOTAL:190
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS SI VARSAT:200
  • CAPITALURI - TOTAL, DIN CARE:-10818
  • CHELTUIELI TOTALE:33896
  • CIFRA DE AFACERI:22878
  • CREANTE:3810
  • DATORII TOTAL:28051
  • DISPONIBILITATI BANESTI:269
  • INDICATORI DIN BILANT:lei
  • INDICATORI DIN CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:2
  • PATRIMONIUL PUBLIC:0
  • PATRIMONIUL REGIEI:0
  • PIERDEREA BRUTA A EXERCITIULUI:11018
  • PIERDEREA NETA A EXERCITIULUI:11018
  • PROFITUL BRUT AL EXERCITIULUI:0
  • PROFITUL NET AL EXERCITIULUI:0
  • PROVIZIOANE PENTRU RISCURI SI CHELTUIELI:0
  • STOCURI (MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSE FINITE, MARFURI ETC.):12964
  • TIP SITUATII FINANCIARE DEPUSE:SIMPLIFICATE
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Fabricarea painii; fabricarea produselor proaspete
  • VENITURI TOTALE:22878

  • An fiscal: 2008
  • -PIERDERE:55827
  • -PIERDERE:55281
  • -PROFIT:
  • ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL, DIN CARE:30843
  • ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL:
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS VARSAT:200
  • CAPITALURI - TOTAL, DIN CARE::-26208
  • CASA SI CONTURI LA BANCI:3569
  • CHELTUIELI IN AVANS:
  • CHELTUIELI TOTALE:84921
  • CIFRA DE AFACERI NETA:29640
  • CREANTE:7666
  • DATORII - TOTAL:57051
  • INDICATORI DIN BILANT:lei
  • INDICATORI DIN CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:2
  • PATRIMONIUL PUBLIC:
  • PATRIMONIUL REGIEI:
  • PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(A):
  • PROFITUL SAU PIERDEREA NET(A) A EXERCITIULUI FINANCIAR:
  • PROVIZIOANE:
  • STOCURI (MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSE FINITE, MARFURI ETC.):19608
  • TIP SITUATII FINANCIARE DEPUSE:BILANT SCURT CONFORM ORDINULUI 1752/2005
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
  • VENITURI IN AVANS:
  • VENITURI TOTALE:29640

  • An fiscal: 2009
  • -PIERDERE:2153
  • -PIERDERE:1218
  • -PROFIT:-
  • -PROFIT:-
  • ACTIVE CIRCULANTE - TOTAL, DIN CARE:9397
  • ACTIVE IMOBILIZATE - TOTAL:
  • CAPITAL SOCIAL SUBSCRIS VARSAT:200
  • CAPITALURI - TOTAL, DIN CARE::-28923
  • CASA SI CONTURI LA BANCI:9165
  • CHELTUIELI IN AVANS:-
  • CHELTUIELI TOTALE:32957
  • CIFRA DE AFACERI NETA:31739
  • CREANTE:232
  • DATORII - TOTAL:38320
  • INDICATORI DIN CONTULDE PROFIT SI PIERDERE:
  • INDICATORI DIN DATE INFORMATIVE:
  • INDICATORI DINBILANT:lei
  • NUMAR MEDIU DE SALARIATI:1
  • PATRIMONIUL PUBLIC:-
  • PATRIMONIUL REGIEI:-
  • PROFITUL SAU PIERDEREA BRUT(A):
  • PROFITUL SAU PIERDEREA NET(A) A EXERCITIULUI FINANCIAR:
  • PROVIZIOANE:-
  • STOCURI(MATERIALE, PRODUCTIE IN CURS DE EXECUTIE, SEMIFABRICATE, PRODUSEFINITE, MARFURI ETC.):-
  • TIP SITUATII FINANCIARE DEPUSE:BILANT COMPLET CONFORM ORDINULUI 1752/2005
  • TIPUL DE ACTIVITATE, CONFORM CLASIFICARII CAEN:Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun
  • VENITURI IN AVANS:-
  • VENITURI TOTALE:31739

Informaţii insolvenţă

Informaţii indisponibile în acest moment...

Copyright © 2010 - 2025. Toate drepturile rezervate · Surse de informaţii

^ Sus ^